Μετά την ταινία κινούμενων σχεδίων «τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» ήρθε μια χαρούμενη παραγωγή με αληθινούς ηθοποιούς και ζώα και με σενάριο τρυφερό, ανάλαφρο. Δύο δαλματικά σκυλιά, ο Πόνγκο και η Πέρντι, “ερμηνεύοντας” τέλεια τους ρόλους τους, φέρνουν κοντά τον Ρότζερ (Τζεφ Ντάνιελς) και την Ανίτα (Τζόλι Ρίτσαρντσον) κι έτσι προκύπτουν δύο γάμοι και 101 σκυλάκια της Δαλματίας σε ένα χαρούμενο σπιτικό της Βρετανίας. Η Κρουέλα ντε Βιλ (Γκλέν Γκλόουζ) όμως που λατρεύει τις γούνες και ονειρεύεται μερικές δαλματικές για την καινούργια της κολεξιόν, βάζει δύο χαζούς να τα απαγάγουν. Έτσι αρχίζει η μεγαλύτερη εκστρατεία διάσωσης που έγινε ποτέ, με πρωταγωνιστές τους πολύτεκνους γονείς Πόνγκο και Πέρντι και μια ομάδα πανέξυπνων ζώων που τους βοηθούν, για να καταλήξει σε μια σπαρακτική καταδίωξη με αίσιο τέλος.
Είναι μια ταινία που αξιοποιεί με θαυμαστό τρόπο τις κινηματογραφικές δυνατότητες που δεν υπάρχουν στα κινούμενα σχέδια.

Και τα 101 ήταν υπέροχα! Όσο και αν παρατηρούσε κανείς στη ταινία τους τετράποδους “ηθοποιούς”, δεν θα ανακάλυπτε ούτε έναν που να μην ήξερε τον ρόλο του. Κάθε σκυλάκι έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και μας ΄΄υποχρέωσε`` να χειροκροτήσουμε δυνατά.
Όταν είδαμε την ταινία, νιώσαμε μια ανάγκη να αγκαλιάσουμε κάποιο σκυλάκι και να παίξουμε μαζί του. Αυτό δείχνει ότι χρειαζόμαστε κάποιο σπρώξιμο, κάποιο ερέθισμα ώστε να βάλλουμε τα ζώα στην ζωή μας. Και αν αυτά μπουν, να είστε σίγουροι πως θα φέρουν και την χάρη τους μαζί.


Προηγούμενη Σελίδα        Αρχική Σελίδα        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on www.idx.gr