1. Ο Big Boy είναι ένας τεράστιος γάτος, ο οποίος ζει συνέχεια πάνω σε ένα δέντρο, στην πόλη Gulfport, Mississippi. Βρίσκεται εκεί από το 1988, όταν ένας τυφώνας τον είχε ...σηκώσει από τη στέγη ενός καταστήματος και αφού τον στριφογύρισε αρκετά, τον έριξε πάνω στο συγκεκριμένο δέντρο, στο Jones Park. Οι κάτοικοι και πολλοί τουρίστες του δίνουν φαγητό, αλλά λίγοι τον πλησιάζουν και τον χαϊδεύουν. Δεν κάθεται σε κανέναν να τον κρατήσει, αντιστέκεται με άγριες διαθέσεις... Πάντως, ο Big Boy, έχει γίνει μεγάλη attraction στην πόλη, βλέποντας τους ανθρώπους ...αφ' υψηλού!2.
Ο Skipper είναι ένας τυχερός γάτος. Αφού έχασε το ένα του μάτι από ...αεροβόλο, χάρη σε μια νέα τεχνική, απέκτησε και πάλι στερεοσκοπική όραση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας που ασχολείται με μηχανισμούς που τοποθετούνται σε γάτες οι οποίες έμειναν ανάπηρες, κυρίως λόγω ατυχημάτων, καταγράφουν σε βίντεο τις εικόνες που βλέπει το τεχνητό μάτι. Το καθημερινό βίντεο είναι αντικείμενο μελέτης των επιστημόνων, οι οποίοι περιμένουν ότι θα τους αποκαλύψει πολλά για τις συνήθειες και τα ενδιαφέροντα των γατών...

4. Είναι υπάκουος, είναι έξυπνος και ...δεν λερώνει! Δεν ξέρω όμως πόσο καλός “φύλακας” είναι... Απ' ό,τι δείχνει η φωτογραφία, πάντως, φαίνεται αρκετά...πιστός!
5. Ο Παρασκευάς είναι ένα καφέ Λάμπραντορ, που έγινε διάσημο γιατί το έσκασε από άσυλο αδέσποτων σκύλων προκειμένου να πάει να συναντήσει την αγαπημένη του Abby. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έπρεπε να διανύσει μια απόσταση 15 χιλιομέτρων, στο Έντμορ του Μίσιγκαν!

3. Στο Γιοχάνεσμπουργκ νοτιοαφρικανός καταδικάστηκε σε τετράμηνη φυλάκιση, επειδή στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα έδωσε μια θανατηφόρα κλοτσιά σε ένα γάτο, διότι τόλμησε να παρεισφρήσει στις κερκίδες. Tο δικαστήριο υποχρέωσε μάλιστα τον 42χρονο Mπόικι Pαφέλα, μέλος του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου, να προσφέρει 1.200 ώρες εργασίας στα ιπποφορβεία και το κυνοκομείο της περιοχής του.


Προηγούμενη Σελίδα        Αρχική Σελίδα        Προηγούμενη Σελίδα
Advertised by Ati Advertising on www.idx.gr